Wordpress honlapkészítés extra szolgáltatásokkal.

Miben tudunk segíteni?

Minden szolgáltatás egy helyen ahhoz, hogy Ügyfeleink sikeres honlappal rendelkezzenek!

Wordpress honlapkészítés igényei alapján

Számunkra nem akadály a rövid határidő, a különleges megjelenés, vagy a későbbi marketing feladatok!

Rövid határidő

Amennyiben nagyon sürgősen új wordpress honlapra van szüksége.

Egyedi design

Egyedi honlap kialakítása wordpress sablonok segítségével!

Könnyű szerkesztés

Honlapját könnyen szerkeszti Ön is, egyszerű struktúrájának köszönhetően!

Végre egy profi és optimalizált honlapra vágyik? Ráadásul gyorsan kellene? Évek óta letisztult és könnyen kezelhető, wordpress honlapok készítésével foglalkozunk, melyeknek rengeteg előnye van!

Wordpress sablonokkal költséghatékonyan készíthető honlap, hiszen a programozásra már nem kell költenie! Több ezer modern design közül választhat és mind könnyen kezelhető felülettel rendelkezik!

Facebook és Google kampányok a Wordpress honlapkészítés után.

Facebook & Google

Facebook oldal készítéssel, szerkesztéssel és kampánytervezéssel is foglalkozunk. Google kampányok elkészítését és ellenőrzését is vállaljuk. Beállítjuk, szöveget írunk, célcsoportot választunk, rendszeres statisztikát készítünk kampányairól, hogy minél nagyobb közönséghez eljusson honlapja!

Wordpress honlapkészítés keresőoptimalizálással együtt.

Keresőoptimalizálás

Gyakori tévhit, hogy egy újonnan elkészült wordpress honlap azonnal látogatókat vagy akár vásárlást fog generálni. Igenis szükséges hozzá a keresőoptimalizálás, más néven SEO. Teljes SEO megoldást adunk új vagy már meglévő honlapjához, melyekkel jobb helyezést érhet el a keresőkben.

Wordpress honlapkészítés után elemzés és fejlesztési ötletek.

Weboldal elemzés

Ha azt tapasztalja, hogy "valami nem az igazi", nem jönnek az eredmények, vagy nem jó helyezést ér el a Google keresőjében akkor kérjen INGYENES elemzést honlapjára és megosztjuk Önnel ötleteinket! Több szolgáltatásunkkal segíthetünk javítani honlapja eredményein!

Wordpress honlapkészítés folyamatos frissítéssel és karbantartással.

Karbantartás

Tapasztalatunk, hogy Ügyfeleink weboldalain egy bizonyos idő után lejárt akciók, régi telefonszámok találhatók, melyek kellemetlen pillanatokat szülnek! Ezeket a frissítéseket bízza ránk! Kihelyezzük aktuális ünnepi nyitva tartásit, közérdekű információit és idejében el is tüntetjük a honlapról!

Webáruház wordpress honlapkészítéssel, rendszeres termékfeltöltési lehetőséggel.

Termékfeltöltés

Ha nincs elég ideje, vagy esetleg humán erőforrás hiányában van termékei feltöltésére és wordpress webshopja mindennapi kezelésére, akkor csapatunk elkészíti az Ön számára a megfelelő termékleírásokat és rendszeresen frissíti terméklistáját! Akciók kihelyezése, termékfotók frissítése problémamentesen!

Keresőoptimalizált szöveges tartalom, teljes körű wordpress honlapkészítés.

Szövegírás

Wordpress honlapját ne csak a megjelenésre alapozza! A design mellett egy fontos tényező a megfelelő szöveges tartalom, ugyanis a látogatók mellett a Google keresői is ezekből a szövegekből dolgoznak. A keresőoptimalizált szöveg nagyban javíthatja esélyeit a keresőlistákon!