Egyedi WordPress Webshop készítése, kiegészítő funkciókkal

Szerezz még több potenciális vásárlót egy megnyerő, modern webáruházzal, saját elképzeléseid alapján

Wordpress wenshop készítése rövid határiodővel

EgyWordPress webshoppal és a WooCommerce webáruházaddal, könnyedén lehet cégednek népszerű de egyben egyszerűen kezelhető webshopja. Azt már mindenki tudja, hogy versenytársakra mindig kell számítani, ezért jobb ha időben cselekszel! Rendeld meg tőlünk WordPress alapú webshopodat és nyerd el a vásárlók tetszését! Igényeid szerint és termékeid vagy szolgáltatásaid alapján tervezzük meg és készítjük el webshopodat.

Lehet szó egyedi design-ról, közösségi oldal összekötésről, PayPal vagy más fizetési lehetőség integrálásáról, heti vagy havi akcióról, kuponkódokról, mi minden kérésre megtaláljuk a legkézenfekvőbb megoldást. WordPress alapú webshopjainkban eddig nem csalódtak ügyfeleink, kezelésük és működésük problémamentes, de vállaljuk akár a rendszeres termékfeltöltést és frissítést is akár nagy számú termékkínálat esetén is.

Mit tartalmaz egy WordPress Webshopunk?

Mindent, amire szükséged van egy profi webáruházhoz

Folyamatos tervezés és egyeztetés a webshop készítési ideje alatt, a megrendelő igényeire szabva

Online bevásárlókosár rengeteg funkcióval, a termék hozzáadása és módosítása egyszerűen elvégezhető

Reszponzív, mobilbarát webshop, a rendelések egyszerűen leadhatók akár telefonról is

PayPal és Barion integráció és további fizetési módok integrációja, futárszolgálat megjelölése

Modern arculat és megjelenés WordPress alapok alkalmazásával, egy könnyen kezelhető felülettel egybekötve

Rendeléstörténet, eladási statisztikák és riportok, hogy vállalkozásod még hatékonyabban működjön

Könnyű és gyors módosítási lehetőség a termékek áraiban, leírásaiban egyaránt, egyedi termékjellemzők feltüntetése

Kuponok, kedvezmény kódok használata, csomagajánlatok és akciós termékek egyszerű kezelése

Számos lehetőség áll rendelkezésünkre egy WordPress webshop elkészítésénél. Kezdjük talán a termékcsoportosítással. Szegmentálhatjuk termékeinket kategóriákra bontva, ezen belül pedig megadhatunk kapcsolódó termékeket vagy kiegészítő termékeket, melyekkel további vásárlásra ösztönözhetjük vásárlóinkat. A szegmentálás ezen kívül persze történhet ár, szín vagy bármilyen szempont alapján, ezt közösen alakíthatjuk ki vállalkozásod igényei alapján.

Egyedi fizetési lehetőségek integrálására is lehetőség van. A legtöbb webshop az utánvétes és bankkártyás fizetési lehetőséget adja meg, de egy WordPress webshop esetében akár PayPal, Barion vagy átutalásos fizetési lehetőséget is megadhatunk, így még nagyobb rugalmasságot sugározva vásárlóink felé. Az automatikus számlakészítés sem akadály. Vásárlást követően akár nyomon követhetjük a megrendelést is.

Ejtsünk pár szót a WooCommerce SEO lehetőségeiről is. Egy WordPress webshop esetében igen könnyű dolgunk van keresőoptimalizálni egy-egy terméket további népszerűsítés céljából. Külön keresőoptimalizálhajuk a termékcsoportokat, és érdemes is, hiszen a vásárlók nagyobb eséllyel keresnek termékkategóriákra mint egyedi termékekre. Egyszerűen adhatunk meg egyedi leírásokat és címeket, így nagyobb eséllyel jutnak el webshopodba potenciális vevők.

Kérj tőlünk árajánlatot, készíttess velünk egyedi WordPress webshopot!

Mivel honlapkészítés során mi marketinges szemmel is dolgozunk, részünkről a WordPress a legkézenfekvőbb megoldás, hiszen már több millió weboldal és webshop készült ilyen alapokkal, szinte végtelen lehetőségekkel és bővítményekkel rendelkezik és kielégít minden vásárlói és vállalkozói igényt!

Termékfrissítési lehetőség

Kuponkód integráció

Számos fizetési lehetőség